Acum mai multi ani in urma, am terminat facultatea de psihologie obtinand titlul profesional de psiholog.

 

Pe vremea aceea credeam ca dupa ce termin facultatea vor sari angajatorii pe mine, sa ma angajeze, mai ales ca terminasem cu nota foarte mare. :))))

Si mai mult, clientii or sa vina buluc peste mine sa imi solicite consultatii.

 :))))))))))))))))))

Asa cum va inchipuiti, nici una dintre variante nu s-a intamplat si a trebuit sa ma apuc iar de invatat.

 

Da, de invatat MARKETING si BRANDING, de una singura, intr-un mod autodidact.

Am invatat sa imi fac un site si sa il intretin, logo, sa imi fac un CV european, sa ma promovez in online, sa creez continut si sa il urc in online, sa imi fac un BRAND, sa invat cum sa fac o campanie de marketing si sa masor rezultatele acesteia si multe, multe altele.

 

Nu mi-a spus nimeni in timpul facultatii ca meseria de psiholog este o meserie care  face parte din categoria profesiilor liberale, alaturi de avocat, medic, notar, etc.

Daca doresti sa citesti mai mult despre inceputurile meseriei de psiholog o poti face aici.

 

Mai mult decat atat marketingul si brandingul nu le-am studiat in facultate, desi consider ca ar fi trebuit sa fie materii obligatorii.

 

Puteam sa aleg specialisti pentru partea de marketing si branding insa pe o suma considerabila de bani. Am ales calea mai grea insa cu rezultate de durata.

 

Pentru cei care sunt intr-o situatie asemanatoare aveti mai jos o lista cu cateva carti importante de marketing, vanzari, dezvoltare personala, comunicare, leadership, si management preluata din cartea lui Lorand Soares Szasz "De la gradinar la bussiness coach".

 

SUCCES!!!!

 

 

Subscribe & Download

Inscrie-te la newsletter si descarca gratuit cartea Programarea mentala a copilului meu