Te salut, te îmbrățișez dragă cititorule și îți mulțumesc că ești aici și acum. Îți mulțumesc și te felicit deoarece cauți răspunsuri la întrebările tale.

Încă de la începutul călătoriei noastre vreau să îți spun că eu nu dețin adevărul absolut legat de psihologie și educație, subiectele sunt foarte ample și controversate, în schimb îți ofer cu mare drag punctul propriu de vedere rezultat din experiență mea profesională, experiență de viață personală combinate cu foarte mult studiu în domeniu. În același timp îți spun că pe zi ce trece multe schimbări se vor produce în ființă ta, în modalitatea ta de a gândi și acționa. Vei înțelege foarte multe lucruri legate de trecutul și prezentul tău și vei ști ce să faci pe viitor.

Aceaste articole îți recomand să le citești cu pauze, să reflectezi la ceea ce citești, să integrezi în viață ta informația primită. Toate acestea vor duce la o dezvoltarea personală a ta, vei porni într-o călătorie de decoperire și înțelegere de Sine. Acest proces poate fi uimitor, împlinitor dar în același timp va face valuri mari în viață ta, în trecutul tău. Îți garantez că până la urmă totul va fi foarte bine, chiar extraordinar de bine.

Ai încredere în tine!

Articolele sunt scrise de mine în același timp vei găsi și articole, foarte interesante, preluate din diferite surse.

Când fiul meu avea un an, am trăit o teamă foarte puternică, imi era teamă că prin ceea ce fac, spun, gândesc aș putea să îi fac rău acestuia și nu neapărat în momentul prezent, ci pe viitor. Teamă era legată de educația pe care eu i-aș oferio, educație care poate să îi facă rău. Datorită acestei frici m-am apucat de citit tone de cărți legate de psihologie, psihoterapie, dezvoltare personala si educația copiilor, mai mult decât atât am început să merg iar la facultate studiind psihologia. Pe parcursul articolelor poți înțelege de unde această teamă și în același timp dorință foarte puternică de a studia în acest sens.

Meseria de părinte este una din meseriile cele mai grele din lume, este meseria în care nu poți demisiona, nu ai concediu și mai mult decât atât nu te-a pregătit nimeni în acest domeniu. Când ți-a fost „ livrat” bebelușul nu ți-a dat nimeni nici un manual de folosință, reguli de utilizare sau training în acest sens. Tot ceea ce ai primit au fost felicitările legate de eveniment. Ai fost copleșit de toate emoțiile posibile atunci când juniorul/junioară a apărut, dar nu ți-ai permis să îți exprimi decât emoțiile pozitive, nu era loc de teamă, incertitudine, nesiguranța etc.

Și totuși această meserie este una din meseriile cele mai frumoase din lume, mie îmi place să spun că făurim oameni cu ajutorul ei.
Eu asa am inceput calatoria mea catre mine insami.

Îmi doresc că tu să te descoperi pe tine, să îți descoperi SINELE.

Subscribe & Download

Inscrie-te la newsletter si descarca gratuit cartea Programarea mentala a copilului meu